Over mij

Ik ben de eigenaresse van deze blog, het liefst wil ik anoniem blijven dus ik ga algemene informatie geven. Over mijn blog. Mijn blog is officieel op 4 maart 2014 gestart, en mijn eerste artikel komt 12 maart 2014 online. Eigenlijk begon het uit verveling, maar aangezien ik toch anoniem wilde blijven werd het begin lastig. Hoe ga ik dit aanpakken? Was dus de grootste vraag. Ik heb meerdere blogs gehad waarop ik niet anoniem te zien was. Op die blogs beloofde ik dat ik het anders zou gaan aanpakken, dat ik elke dag een artikel zou plaatsen. Maar langzamerhand mislukte het keer op keer. Daarom wil ik het nu ook een beetje anders aanpakken. Dus daarom beloof ik deze keer niets. Alleen dat ik beloof dat ik de artikels met veel plezier ga schrijven!

Hoe ben ik op de naam van mijn blog gekomen?

Bookyfreak is eigenlijk niet de bijzonderste naam die ik op mijn lijstje had staan. Ik wilde eerst "bookfreak" als titel van mijn blog, het is een soort van bijnaam voor mij geworden. Dat komt vooral omdat ik meer lees dan een gewoon iemand van mijn leeftijd. Maar dat was helaas al bezet met blogspot.nl erachter. Maar toen kwam ik op een combinatie van "book" en "beauty" dat heb ik samen gevoegd. Nu heet mijn blog dus booky freak! :)

Waarom ben ik begonnen met bloggen, wat is mijn doel?

De enigste echte reden waarom ik ooit ben begonnen is om mijn interesses te delen. Het lijkt me super leuk om te zien hoe jullie bijvoorbeeld een nail-art tutorial nadoen. Misschien is nagels niet het goede voorbeeld (daar ben ik gewoon niet goed in, haha), maar jullie snappen wel wat ik bedoel.

 

Welke camera gebruik je?

Ik gebruik de canon digital IXUS50. Het is nog wel een standaard camera maar ik vind het een fijne camera.

Waarmee bewerk jij je foto's?

Ik bewerk mijn foto's met photofiltre studio 7 en het is een fijn programma. Maar, je moet wel eerst weten hoe het werkt anders kom je niet zo ver. En ik gebruik ook picmonkey voor collage's te maken. Dit zie je niet zo vaak op mijn blog maar als ik het gebruik doe ik het via picmonkey.

Als ik nog mee algemene vragen moet  beantwoorden voor mijn blog kun je me mailen met je vraag. Mijn e-mailadres kun je vinden op de contact pagina.